Allt väl i konungariket!

Det är Tuomas jobb som för oss hit i några år och Dalton kommer hoppeligen hit till hösten. Det blev strul vid passkontrollen inatt för det var något i systemet som inte kunde ändras just då så jag satt där i över 3h iklädd min abaya (som jag fått råd av andra som rest hit att klä på i flyget innan landning) och väntade..visste först int alls vad det var frågan om för de diskuterade bara på arabiska, men sedan kom en man och förklarade att det är fel ifyllt av ambassaden i systemet och att infon där och i passet måste stämma överens. Det löste sig sedan efter de hämtat Tuomas från ankomsthallen och han sedan druckit te med en armétyp från security office…Fick ett 24h visum så vi fick åka hem och sova fyratiden, ska till immigration office idag och uppdatera det. Nu morgonmål i vår lägenhet (som ännu saknar möbler), skall snart titta ut och se hur det ser ut där ute. Kramar till er alla!

20140429-172111.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s