Lunch..

20140430-125217.jpg

…med böneutrop och fågelkvitter i bakgrunden. Idag ska jag läsa en av många intressanta böcker som hör till arbetshälsochefskursen jag går (via MIF, http://www.mif.fi), började utbildningen ifjol höstas och den pågår till oktober. Satt imorse och funderade på hur tyst det är, tills jag insåg att det är för att hunden inte är här. Även om det int är han som pratar (annat än ett väldans gnyende när det handlar om mat), så brukar jag då tydligen diskutera allt möjligt med honom när vi är på tumanhand. :) Saknar ju nog honom lite, men om fem veckor ser jag honom igen hemma i Finland.
Laddade också ner en app som berättar när det är bönedags (5 per dag), om man tex. råkar vara i en butik just då så stänger de den för en halvtimme medan bönen pågår.

20140430-125810.jpg
Saknar min lilla gullis..

20140430-125826.jpg         20140430-132537.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s