Bananträd och blommor

Idag har jag diskuterat gården med vår trädgårdsmästare som ursprungligen är hemma från Indien. Jag är nog int (ännu) så bra på det här med trädgård, men det hör till mina nyårslöften att lära mig. Innan jag for så har jag sysslat med ett potatisprojeket på sommarstugan. Fick nämligen en crazy idé om att bjuda på egen potatis på bröllopsfesten i sommar som ordnas på sommarstugan. Jag har helt själv grävt och fixat ett potatisland och satt potatis (med lite hjälp av mammas goda råd såklart! :)

Det som var lite roligt var situationen när han såg att växterna vi köpte igår var utplacerade på gården i krukor. Han skrek nooooo too hot too hot och bar in dem i huset innan jag hann säga något. De är tydligen menade för inomhusbruk här, oops! Försökte fråga lite vad det finns förslags växter, men vår kommunikation var inte den bästa för han sa alla namn på arabiska. Han sa istället ‘you like flowers? Yes? Don’t worry I bring you flowers and a bananatree. Och så cyklade han visslandes härifrån.

20140501-144445.jpg

20140501-144522.jpg

20140501-145244.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s