Möbelmarknad och bling

20140503-130943.jpg

När vi körde runt i torsdags så hittade vi stora kvarter med inredningssaker. Enorma kvarter med häftiga soffor, mattor, tyger, tapeter, kakel, lampor, badkar, krukor och vaser. Huh huh. Bara att välja enligt material, färg, mönster och form, allt från extremt bling bling och snirliga former till mer modernt och stilrent. Det som överraskade var att alla helheter var så fina och igenomtänkta in i minsta deltalj. Skulle lätt ha kunnat spendera en hel dag där med att bara titta och inspireras. :) Vågade inte ta så mycket bilder för där var mycket människor.

Vi fyndade ett klädskåp och en byrå som de hämtade hem igår. De är båda mörkbruna och sådär moderna, kanske lite rustika. Inte vad jag i första hand skulle ha valt men när vi såg på den vita versionen av skåpen kändes det plötsligt helt för vitt och opersonligt. Det mörka är på nåt sätt mysigare och passar bättre ihop med stengolvet i huset och den något gula väggfärgen. Sedan så var det svettigt, hett, båda var hungriga, lite grumpyga, så det var inte precis läge att kolla igenom varenda liten butik. :)

En sak i taget och nu har kläderna fått sin egen plats. Väntar så på att resten av våra saker ska komma så jag kan inreda och kanske komplettera med något bling från marknaden senare.

20140503-131822.jpg

20140503-131936.jpg

20140503-132438.jpg

20140503-132454.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s