Måndag.

20140506-164521.jpg

Det är något med måndagar i största allmänhet för igår (och här är det ju redan mitt i veckan, i övermorgon är det ledig dag igen) var int alls en bra dag till att börja med, men det blev bättre mot kvällen.

Det började med ett besök till visumkontoret och det visade sig att de inte gjort något med mitt pass, lovade nu fixa det på tre dagar. Tror det bland annat var stressen över hela den situationen (att inte veta vad de talar om sinsemellan eller vad det är frågan om) som sedan gjorde att då Tuomas for iväg över dagen så visste jag inte alls hur jag skulle organisera mig och vad jag skulle hitta på. Hade liksom ingen inspiration att tag i to do listan plus att bananträdet slokade. Men ungefär just då ringde en kär vän och vi pratade en god stund med mycket skratt och efter det blev det minsann fullt fräs. :)

Städade hela huset och ringde han som senast körde mig till mall:en och bad honom göra det igen. Spenderade sedan kvällen där, åt middag och gick runt i butiker. Två gånger var det bön och då stängde allting för en kvart ungefär, men det gjorde inget. Hittade just precis vad jag sökte i Pottery Barn (jösses vilken ljuvlig butik). En duschgardin, ljus, rumsdoft och några förvaringskorgar. Övade samtidigt på att säga hej, tack och alla möjliga små fraser jag skrivit ner. :)

Tuomas kom sedan efter mig på vägen hem från flygfältet. Tror han drog lite på smilbanden när han såg mig komma gående med mina kassar…. :)

20140506-164417.jpg

20140506-164436.jpg

20140506-164441.jpg

20140506-164539.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s