Morotsbröd och motivation

20140506-201937.jpg

Oj oj oj vilket flyt det har varit idag! Steg upp med en helt annan motivation och inställning jämfört med igår. Det kanske är så, att det behövs sådana dagar och stunder som igår, för att man sedan skall kunna tuta och köra. :)

Har jobbat både med ett projekt till jobbet och lite bröllopsplanering hela dagen idag. Vädret har varit mulet och så behagligt att jag kunnat sitta inomhus i tältstolen med fönstret uppe. Härligt! Har också hunnit med att baka ett morotsbröd här mellan varven, int helt enligt receptet för hade varken decilitermått, rivjärn, mjölk eller havreflingor. Måste improvisera lite, men gott blev det ändå. Och nu vet jag också att ugnen visar fahrenheit och inte celsius, bra det.

När Tuomas kom hem sextiden så sprang vi runt compoundet och gick sedan till gymet. Utan motstånd, okej okej, lite motigt var det i början men bara jag kommer iväg så vet jag att det är roligt sen!

Börjar vara lite trött på häcka hemma med madrassen på golvet och tv:n som står på en tom låda, så vi gick och knackade på hos ett finländskt par som bor här på samma gata, men de var inte hemma. Det finns också ett tredje par här, men de ska flytta hem till Finland nästa vecka. Synd, men sånt är det. Middag åt vi på ena restaurangen som finns här på området.

P.s fick mail om att en ‘sniffing dog’ nu går igenom konttin med våra saker, kanske det betyder att de snart är klara och att de inte behöver titta igenom varendaste en låda. Hoppas. :) Nu är jag trött, god natt!

20140506-201902.jpg

20140506-201923.jpg

20140506-201910.jpg
hemma hos oss :)

 

En reaktion till “Morotsbröd och motivation

  1. Kämppän ser ungefär ut som min första i england minus möss och iskallt hus ;) Brödet ser ju innovativt ut! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s