Kackerlacka.

20140507-181039.jpg

Det finns tre saker jag absolut inte tycker om. Ormar, spindlar och kackerlackor. Det sistnämnda (tror jag) kom emot mig på golvet i det lilla rummet som just nu är tomt på saker. Åtminstone var det något ”jättestort” och svart. Haha, ni skulle ha sett mina dansstegshopppiruetter. Sprang ut, stängde dörren och ringde till Tuomas. Moget. :)
Han sa att han snart är hemma, så tänker sitta här ute tills dess. Och från och med nu håller vi alltid ytterdörren stängd. Och nej jag tänker inte gå in och ta ett foto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s