Kiwi och bröllopsinbjudan

Igår eftermiddag fick jag följa med Merja till hennes personal trainer Arva. Hon är utbildad personal trainer, konditor och studerar nu språk på universitetet. Vi åkte hem till dem, så det var första gången jag var hemma hos en Jeddahbo. När vi kom in så fick jag lära mig kindpussas (en gång till vänster och fyra till höger) och så hängde vi abayorna på hängare i tamburen. Träningen skedde i deras vindsvåning som var inrett med stengolv, soffor och så hade hon vikter, yogamattor och fyra stycken undulater (eller två av dem var det och två någon annan sort). När vi sedan efter workouten stretchade så sjöng fåglarna för oss. De var så söta, den gröna hette Kiwi och var lite blyg av sig. Träningen i sig var jätterolig, för alla övningar måste göras i team. Arvas mamma (som är Merjas kollega) var också med och när vi sedan efteråt satt och åt pratade så BLEV VI BJUDNA PÅ BRÖLLOP. Nu på fredag, typ klockan 22-03, de kommer efter oss, vi vet inte vem bruden är för här ordnas bröllopsfesten för gästerna och deras vänner, det är bara kvinnor, måste köpa en aftonklänning och nya klackar (för alla mina skor är i flyttlasset). Jösses. Wau. Coolt. Visste inte riktigt vad jag skulle säga och sedan blev det en massa kramar och kindpussandes igen.

Gissa om jag gick på högvarv sedan igår kväll. Tuomas kollega Ville kom och hälsade på, så vi åt middag på vår restaurang och efter att vi kört honom till hotellet, så åkte vi ännu och handlade mat. Förstår inte hur alla orkar vara uppe så sent, i Hyper Panda matbutiken var det fullt med folk kl 23 på kvällen. På basen av popcorn fotot kan ni se hur övertrötta vi var. :)

20140513-091135.jpg

20140513-091143.jpg

20140513-091150.jpg

20140513-091201.jpg

20140513-091209.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s