Silver Sands beach

20140515-210739.jpg

På eftermiddagen åkte jag med en chaufför, Mustafa, till en strand som vi bestämt träff på med flickorna jag träffade i tisdags. För det första så blev jag helt tagen över stranden, det var en paradisbeach, för det andra var alla mycket mer avslappnade och pratsammare än i tisdags så det var ännu roligare.

Senare så kom två av männen deras dit också och hade med sig mat (lasagne och risblandning inuti ett stort blad) som deras mammas maid (ofta så att familjerna bor nära varandra) hade gjort. Gott. Tuomas kom inte iväg från jobbet och dit förrän just innan solnedgången, men ändå hann killarna planera att de ska åka och fiska och fixa ena killens motorbåt i skick.

Vi bestämde att vi alla skulle hinna ses ännu en gång innan alla åker iväg på sina sommarsemestrar.

När vi körde tillbaka med Tuomas talade vi om hur stor världen är och hur tacksamma vi är för allt. Tänk så allt fixar sig bara man har rätt inställning och bestämmer sig för att det ska bli så.

Nu blir det takeaway mat hemma och film. Vi gjorde så att vi beställde allting som lät konstigt på menyn, får se vad det blir. Varit en ganska lång vecka det här. Imorgon är det helgdag här och bröllop på kvällen. Spännande!

20140515-210641.jpg

20140515-210725.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s