Johanna vs kackerlackan 1-0

20140520-085608.jpg

Igår,

joggade Lisa och jag i poolen i en timme på morgonen medan hennes son underhöll sig med en radiostyrd båt. Tycker så mycket om tidiga mornar då det är svalare och lugnare. Jobbade en timme och åkte in till ”stan”, Tahlia Street, med Lisa och hennes kompis som nästan bor granne med mig (hon är från Pakistan) och vi hann just in i en butik där jag hittade Bröllopsskorna (!) innan det blev bön och vi skyndade till en kinesisk restaurang. Åt lunch och hade en trevlig stund, lärde mig igen så mycket nytt! De har båda varit här två år så vet massor (men märker att jag också börjar veta en hel del jag med!)

På eftermiddagen hängde jag bara hemma, men sedan blev det tråkigt så jag ringde spa:et för att se vad de hade för lediga tider. Moroccan bath,? yes, now?! Åkåå, det passar! Så jag sprang dit och jaa’a nu har jag då världens babyhud. Först satt jag i ett rum (ett litet kaklat rum, som en ångbastu, hammam) insmord i ngt klibbigt. Sedan skrubbade hon varenda centimeter av mig med en vante. Hon var stark som en oxe. Vågade inte säga att det kittlade och tänker int beskriva hur huden som lossnade såg ut.
Efter det tvättade hon mitt hår (är det så prinsessor känner sig) och så fick jag sitta och torka i en badrock och en handduksmössa som hade en kaninsvans (kände mig som en femåring efter ett bad).
Sedan tänkte jag beställa mat från restaurangen men de hade ingen gas så kunde inte koka något (varför åkte ingen av dem och köpte mera gas? Säkert för att ingen sagt åt dem att göra så..) så gick via butiken och köpte kyckling, shawarma krydda och rice sticks, riskex, ananasjuice och Kitkatchoko. Fråga inte mig vartifrån den idén till meny kom, man borde aldrig gå hungrig till butiken!!

Sedan på kvällen kom Tuomas hem. Klarade mig igen finfint ensam här några dagar plus att jag vann battlen med kackerlackan igår också, hah!

20140520-085452.jpg

20140520-085501.jpg

20140520-085516.jpg

20140520-085549.jpg

20140520-085600.jpg

20140520-085614.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s