Stinkymorgon

20140522-144412.jpg

Drack kaffe ur min stinky-mugg imorse. Vår PT här på compound gymet är sjuk så det blev ingen träning imorse, bra så för vi höll ju på hela gårdagen och fixade så kände mig trött i kroppen. Hennes träning på söndag och tisdag var annars också ganska crazy så helt bra att ta det lite lugnare.

Igår kväll åkte vi sedan till ännu till Ikea tiotiden, för att hämta krokar och små grejer som man med säkerhet vet att brukar finnas där, men där var igen totalkaos, mycket av varorna som står framme fanns inte i lagret (vanliga svaret vi fick igen var ‘next week’), och långa köer. Barn som kör rally med köpvagnarna eller klättrar omkring på hyllorna halv elva på kvällen. Undrar om det inte skulle vara på sin plats med ytterligare en Ikea här i stan det verkar ju vara populärt åtminstone. :)
Vi köpte också förrådhyllor och lådor som vi ska sätta på bakgården.

Så idag har jag då byggt skohylla och varit med Lisa till Saco World där vi hittade skruvar, tassar att sätta under stolsben, förvaringslådor osv. Klockan är nu halv tre och väntar på att Tuomas ska komma hem från jobbet så vi kan ha 1,5 dag helgledigt. Ikväll skall vi på middag till Melba och Nedzad (de är från Bosnien och grannar till marokanska flickan Siham som jag träffade utanför blombutiken, Melba träffade jag i beach house och förra veckan på stranden). De bor i södra Jeddah och lär ska ha utsikt från deras vardagsrum över fontänen i havet (de är världens högsta!).

20140522-144421.jpg

20140522-144428.jpg

20140522-151358.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s