Båtar och kisastudio

20140525-214607.jpg

Det här är båten som killarna skall fixa upp. Borde ha tagit foto på den innan de tvättade av alla sand, den har stått utomhus i flera år och motorn har aldrig sköljts med sött vatten. Lädret är helt torrt med sprickor i och ratten föll nästan av när man rörde i den. Men gulligt att de nu har ett eget projekt. :)

En sak som jag bara inte förstår är hur det längs med vägen kan finnas flera tiotals båtvrak ibland, liksom inte några gamla utan båtar som skulle se ut som nya om man skulle måla dem och sköta om dem lite. De är liksom bara dumpade där. Sådärbara. Synd.

Eftermiddagen på beach house var rolig och jag är glad att Tuomas också hann dit en stund. Först lagade vi mat av rester de hade med och sedan lekte vi med barnen, först i poolen på bakgården och sedan på stranden. När solen höll på att försvinna i horisonten tog vi bilarna och körde till marinan i Durrat. Fin men öde på grund av att det just då var bön och allt var stängt. Det var såååå skönt att promenera! Det är liksom det som fattas här, vardagsmotion och promenader. Inte något som jag tänkt på eller saknat förr, men nu fick det en helt ny mening.

Idag har jag jobbat, läst vid poolen och där fick jag en idé om att laga mat. Trött på att äta ute eller hämta take away. Lagade morgonmålsmuffinsar, två pajer, en salt och en söt, men det blev lite improvisation för det fanns inte alla ingredienser i butiken. Och sen blev det lite heavyt med bara fullkornsmjöl. Och inga bär fanns det i vår butik, varken färska eller frysta. Måste helt klart planera in en tur till butiken Manuel som Lisa visade mig första veckan. Där fanns allt.

Nu är det kisavalstudio hos Merja och Timo. Tur att vi har så många apparater att det säkert finns någon som fungerar! ;)20140525-214618.jpg

20140525-214847.jpg

20140525-214921.jpg

20140525-214945.jpg

20140525-214958.jpg

20140525-215011.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s