Dagarna går upp och ner :)

20140527-122813.jpg

Igår åkte jag till en mall för att få en cafékaffe. Den blev dyr för det är så galet dyrt att åka med en driver, men har inget annat val, och det finns inte heller bussar, metro eller tåg. Hursomhelst, fyndade också äntligen en gåva för en viss morgon senare i sommar och en liten present åt fyra stycken väldigt speciella tjejer. Sedan åkte jag hem och lagade nudlar och köttbullar med ketchup till lunch. :)

På eftermiddagen läste jag en bok om ”Työhyvinvoinnin johtaminen” och så började jag plötsligt fundera på vem jag är med jobb och utan jobb, har det/är det någon skillnad. Kom inte riktigt till någon slutsats. Blev så frustrerad så jag gick hem och möblerade om både på gården och inne. Det hjälpte! Viktigtast att hålla sig sysselsatt. :) :)

Nu har jag ätit morgonmål och läst tidningarna och skall vattna trädgården (det växer såååå fort). Idag är igen en bra dag, det gör nog skillnad på vilken fot man stiger upp på morgonen. :) Tomaterna, salladen, vattenmelonen, löken, och ett nytt skott på bananträdet tittar redan fram! Jasminträdet börjar blomma igen inom de närmaste dagarna och Bougainvillen blommar som aldrig förr.

Klockan elva kommer någon och sätter upp krokarna i badrummet och så kommer också vår städerska. Hon heter Susan och är från Filippinerna. Måste tala med henne idag om att det skulle vara viktigare att städa ytorna ordentligare än att vika ihop alla våra underkläder till små små knyten och placera dem i färgordning i byrån som hon gjorde senast. :) så har hon också lovat laga filippinsk mat någon dag.

Alltså vissa grejer är bara så underliga, inte skulle vi behöva en städerska, vi städar ofta och har ett ganska litet hus. Men alla har det, det här är ett servicesamhälle och det är hennes jobb och inkomst. Klart man då vill.

20140527-122823.jpg

20140527-122831.jpg

20140527-122841.jpg

20140527-122852.jpg

20140527-122858.jpg

20140527-122917.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s