Sju dadlar

20140528-203902.jpg

Jag skulle med Siham och hennes dotter till strandpromenaden Corniche för att ta en kaffe och promenera. Kom hem till dem vid fyra, nu är klockan halv nie och Tuomas och jag är påväg hem i bilen. I kvällstrafiken, då en tvåfilig väg blir femfilig. Istället för promenad så har jag här emellan ätit tidig middag med dem (hennes mans mamma hade lagat), druckit kaffe med Siham i soffan medan hennes man lekte med dottern. Underhållit dottern med att ta selfien och visa video på Dalton som springer omkring på landet.

När Tuomas kom efter mig blev han placerad i soffan och så drack vi te och åt dadlar. Jag åt sju stycken (de sa att man ska äta sju stycken varje morgon för att det är hälsosamt). Alltså jag älskar dadlar. Men nu är jag ganska mätt. Tror länken och grillandet vi planerade att göra ikväll får bli till imorgon. Eller fredag. Eller nästa vecka. Det går verkligen inte att hålla tidtabeller här, så ingen idé att stressa upp sig över det. :)20140528-203515.jpg20140528-203527.jpg20140528-203535.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s