En liten update från Gädda :)

20140531-190630.jpg

Dagarna flutit på, tiden går fort nu plötsligt. Helgen spenderade vi vid poolen och åkte ner till Al-Balad, marknaden i gamla stan. Det var sent på kvällen och första gången som jag upplevde det lite obehagligt med alla folkmassor och kvinnor som rev i abayan och tigger. Virade sjalen runt huvudet, kändes bäst så. Vi var också de enda västerlänningarna där, såg under de tre timmar vi var där inte någon annan. Intressant.

Måndag idag för oss så har gjort packningslistor, gått igenom vad vi ännu måste skaffa. Börjat förbereda mig för en utbildning jag ska på torsdag-fredag. Bokat tid till frissan jag skall till direkt från flygfältet. First things first. :) Och också nu insett att jag kanske ser lilla Dallis-vovven redan på onsdag kväll!! :) :) Jei!

Skolorna här är även inne på sina sista veckor och vissa skolor har redan haft avslutning. Lisas son graduate från kindergarden i torsdags. Hela familjen var där och de har fått graduation caps och robes. De ska fira sin sommar i Indiana och åker iväg om några veckor.

Belma och hennes familj åkte redan iväg till Sarajevo över sommaren och de andra är väl också på väg någonstans från och till under sommaren. För att återvända senast i augusti.

Så på något sätt är stämningen just nu sådan att alla går omkring och sysslar med sitt och förbereder sig för sommaren och miljöombyte. Jag har ju bara varit här i fem veckor, men det känns ändå lite likadant.

Vi gör nu så att jag åker hem nu på onsdag, stannar i Finland till bröllopet och hjälper till med förberedelserna, samt slutför mitt projekt för jobbet. Tuomas kommer till Finland en sväng nästa vecka på grund av en jobbgrej, vilket gör att vi också hinner vara lite på sommarstugan och fixa det sista med segelbåten, så den sedan är klar för honeymoon i Åbolands skärgård. :) Sedan kommer vi tillbaka hit i slutet av juli. Då är det en vecka kvar av fastemånaden Ramadan.

Oj, det blev långt :). Nu gym och mat. Det blir grillade kycklinspett med brown rice.

20140531-190652.jpg

20140531-190758.jpg

20140531-190809.jpg

20140531-190829.jpg

20140531-190849.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s