Middagsgäster ikväll!

20140601-150330.jpg

Det här:

Bär
Dricka, juice och bubbelvatten med lemon och mint
Lambkotletter
(Tuomas hämtar från Hyper panda på vägen hem)

Potatis
Folie
Glass
Herbs
Tomat
Gurka
Sallad (om det finns bra)
Gräddfil/yoghurt
(Johanna hämtar från bybutiken)

…skall vi bjuda på idag då Siham med familj kommer på middag. Första middagen med gäster hemma hos oss. Lite spännande är det för vi ska ju inte äta lokal mat utan grillat, ugnspotatis, sallad och glass med bär till efterrätt. Enkelt. Hoppas de tycker om det. Tittade på väderleksrapporten att det borde vara under 30 grader vid åtta då solen gått ner så då kan vi sitta ute.

Tidigare idag var jag på gym med team Sydafrika och USA. Slutspurt innan sommarsemester, det har varit bra flow de senaste veckorna. Är så glad att vi inte alls varit sjuka. Knack, knack, knack. Inshallah.

Sedan har jag pratat med vår trädgårdsmästare om varför han gör vissa grejer jättebra, men lämnar andra ogjorda. Om jag lämnar vattenslangen snyggt ihoprullad efter användning och han den ut över halva trädgården så den är helt sandig är inte så motiverande. När han säger Oh, no Big Problem och pekar på rullen och ler stort så tänderna syns och samtidigt skakar på huvudet av och an och upp och ner så har jag lite svårt att veta om det är ett ja eller nej…. Men vi jobbar på det här med kommunikationen. :) :)

Bananträdet har vuxit rekordsnabbt under de senaste dagarna men Jasminträder orkar inte riktigt, tror det behöver mera skugga. Och vatten. :)

20140601-150348.jpg

20140601-150400.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s