En måndagkväll i matbutiken

Fel
Den här filmen finns inte

Vi råkade gå in i megastora matbutiken HyperPanda just innan sista bönen så måste vänta där en timme tills de öppnade kassorna igen. Det ledde till att vi nästan köpte en tv till sovrummet, tur så öppna kassorna igen just innan beslutet tog form.

Förutom det så har vi ätit japanskt på en restaurang som hette Yummy Yummy, köpt lite bröllopsgodis (vi blev serverade arabiskt kardemummakaffe medan de packade godiset i lådor) och börjat packa. Och haft ihjäl en kackerlacka som febrilt försökte gömma sig under tvättmaskinen, tog en genväg över mattan bakom Tuomas och upp och in i tvättkorgen. Jag dansade lite och sjöng för den. Det var den femte inom en vecka. Det är liksom inte okej. Kulturkrock/kulturskillnader jo, men inte kackerlackor. Vi måste göra något åt saken.

20140602-230837.jpg

20140602-230913.jpg

20140602-230928.jpg

20140602-230940.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s