Grillad lax med grönsaker och glass

Alltså jag hade tänkt skriva igår på kvällen, men vi gick på promenad vid halv sju och kom hem först halv elva (!). Vi gick förbi de svenska paret Fei och Davids hus för att säga hej (det ligger på andra sidan området, tog en stund för oss (hela 10 min) att hitta dit för alla kvarter här ser precis likadana ut. Gula eller gråa plåthus med gula murar runt, bara några siffror och bokstäver på portarna som skiljer dem åt. Så plötsligt hade vi suttit där och talat med dem hela kvällen. Så trevligt, roligt och sympatiskt! :)

Sedan hade jag tänkt skriva blogg imorse, men då plötsligt händer det. Jag har skrivit TRE bokreferat idag. Nu har jag bara två stycken kvar (plus ett slutarbete på 30 sidor). Dessutom har vi båda en påbörjad förkylning så är lite sådär allmänt slöa. Hoppas den stannar där den är nu. Jag tror boven bakom är luftkonditioneringen i Dubai, det var iskallt och dunderhett om vartannat.

Så skriver blogg just nu istället medan Tuomas lagar mat. :) Vi ska få gäster, Fei och David kommer hit ikväll. Tycker redan nu det är jättesynd att de ska flytta hem till Sverige på onsdag. Men inte tänka på det nu utan istället njuta av kvällen. Det blir grillad lax med grönsaker och glass (jo, jag vet, men man måste börja försiktigt så inte övergången till hälsosamma rutiner igen blir för drastisk! :)

Och så är Merja och Timo också tillbaka från semestern sin! :)

20140803-190113-68473742.jpg

20140803-191007-69007305.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s