Shopping bus

Såhär tänkte jag. Jag kan inte ”klaga” på att det är ”jobbigt” och dyrt att ringa efter en chaufför varje gång jag skall ta mig någonstans då stället vi bor på har en shopping bus som åker till olika köpcentrum och marknader varje dag klockan 9. Dessutom är den gratis. Så jag gick efter en shopping bus schedule och bestämde mig för att prova den idag då den skulle gå till Roshan Mall (aldrig varit där). Dessutom tänkte jag att det också är ett sätt att lära känna andra här på compoundet.

Steg upp tidigt, åt morgonmål, läste tidningarna, städade lite, packade väskan och vandrade iväg till ”hållplatsen” i god tid så jag skulle hitta rätt och få plats i bussen. Nästan lite nervös och förväntansfull.

Haha, men det slutade med att bussen var tjugo minuter sen och efter ytterligare en kvart berättade chauffören att om det är mindre än fyra personer måste man betala 200 rial (40e), annars kör den inte. Ja, men great! Förutom att det var hett så kokade jag också inombords. Kanske man skulle ha något bättre system för det då, kan ju int gå dit varje morgon och hoppas på att det är fler än fyra som skall åka med.

Så nu sitter jag hemma igen med en kopp kaffe och ringde chauffören som kommer efter mig 10.15. Tänker åka till gamla goda Red Sea mall istället, äta en muffins och köpa en solhatt. :)

20140805-100420-36260139.jpg

20140805-100420-36260029.jpg

20140805-100823-36503842.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s