Jag kan själv! :)

Fick en sådan självständighetsboost igår.

Om ni kommer ihåg typ andra inlägget jag skrev här om att jag int förstår hur folk åker bil innanför compoundet ”man kan väl gå” så har jag ändrat åsikt i den frågan. Det är inte så långa sträckor att gå, men då det är över 40 grader så blir det plötsligt en fråga om ork, vatten, energi, svett och klibbiga kläder och okejdå en liten smula lathet också. Tänkte inte lösa problemet med att införskaffa en till bil MEN en cykel. Vi har haft det på vår lista en tid och har försökt fråga runt, men inte kommit någon vart ännu.

Igår när jag åkte hem från Paul’s kom jag på att fråga chauffören om han visste något ställe. Ja, men javisst visste han. Så dit körde vi och en halv timme senare körde han hem mig längs med motorvägen med en cykel som låg i bakluckan med luckan öppen. Det var liksom ett område med en massa små baracker där det fanns allt från stora motorcycklar, fyrhjulingar till cyklar. Bad honom följa med mig och titta på dem och prutade till och med på priset och fick en cykelkorg och lås på köpet. Så stolt!

Idag har en av tjejerna som var med igår bjudit oss alla hem till henne. Sitter nu i bilen och försöker hitta dit. Finns som sagt nog adresser här men ingen använder dem så har texten ”on Hira street, behind Alzahra dental clinic, third building on the left” som vägbeskrivning. :)

IMG_4652-0.JPG

En reaktion till “Jag kan själv! :)

  1. Härlig känsla det där med att klara saker själv när man känt sig beroende av andra! Känner oxå igrn att det i princip finns adresser men ingen använder dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s