Fredag = ledig dag!

Det blev morgonmål på Casper & Gambini’s på Tahlia street med Timo och Merja. Sedan körde vi norrut till Obhur och stranden Silver Sand beach. Svårt ibland att förstå att vi bor så nära ett paradis. Minuset är att man måste prata sig in och så kostar det trettio euro per person. Så inte något man gör varje dag.

Det blev mycket plask i havet, långa diskussioner, salamipizza och sand precis överallt. Just före solen började gå ner bestämde vi oss för att köra söderut igen till strandpromenaden Corniche. Här hittade vi ett ställe som heter the Green Island café där man kan sitta ute på en brygga. Äter nu chicken sandwich (och hummus såklart) och ser på solnedgången. Krabborna kryper på stenarna nedanför och vågorna slår fint. Så härligt! Måste ta vara på stunden och den lediga dagen.

IMG_4691.JPG

IMG_4695.JPG

IMG_4690.JPG

IMG_4709.JPG

IMG_4752.JPG

IMG_4743.JPG

IMG_4749.JPG

IMG_4734.JPG

IMG_4757.JPG

IMG_4728.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s