Ananas och supermåne

Tänk dig att stiga upp en måndagmorgon, yrvaken gå till köket för att sätta på kaffekokaren, allt är riktigt bra och du är nästan pigg och ser fram emot dagen tills du ser något på golvet och lutar dig närmare för att se (utan glasögon eller kontaktlinser) och ser att det är en kackerlacka som ligger på rygg och sprattlar. Känslan kan väl liknas med att stiga upp på fel fot eller något. Ujjj vad äckligt!

Nå, men annars har det varit en bra dag idag som avslutats med två varv gående/springandes runt compoundet när Tuomas kom hem från jobbet och för en stund sedan en cykeltur till bybutiken efter ananas. Jag satt på en soffkudde bak på cykeln och tittade på månen som lyste jättestarkt. Vår trädgårdsmästare kom emot på gatan och skrattade åt oss. Wonder why. :) Nu är det några avsnitt av en tv-serie som gäller och sedan sömn.

Ha en skön lördagkväll därborta! :)

IMG_4759.JPG

IMG_4797.JPG

IMG_4785.JPG

IMG_4786.JPG

IMG_4799.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s