Kväll

Efter en jättetrevlig middag med Merja och Timo vid poolen ligger vi nu i varsin solstol på gården och tittar på supermånen. Den lyser ännu starkare ikväll.

Huh vilken dag. Flickorna skulle komma hit med sina barn till halv tre, efter många om och men hade jag fyra stycken vid poolen halv fyra och cyklade där efter av och till porten efter ytterligare två för att kunna visa vägen från porten till poolen (de kom alla i olika bilar) och efter ytterligare en timme cyklade jag dit igen för att visa vägen för de sista som kom ungefär då de som kom först måste åka iväg. Men det var jätteroligt att ha sällskap här och de verkade också tycka det var roligt. Och så har jag cyklat idag så det känns i benen, hälsat glatt på alla som kommit emot på gatan och lärt lilla Lara kasta boll. :)

Imorgon skall vi hem till en av flickorna på lunch klockan ett. Siktar på halv två fast det känns lite oartigt. Och så det bästa. Imorgon kväll ska vi med Tuomas till ett av stallen och rida!! Pirrigt! :)

IMG_4827.JPG

IMG_4836.JPG

IMG_4830.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s