Bougainville

Det finns några grejer jag lärt mig tycka väldigt mycket om här. En av dem är ljuset då solen håller på att gå ner då allt är så där ljusrosa-persika-beige. Lugna färger. Försöker få ett foto på det men det är lättare sagt än gjort. :)

Idag har dagen mest gått åt till googlande av vad som krävs för att få Dalton hunden hit, planerande av en resa då det är den lediga Hajj veckan här i höst och så skrev jag en bokrapport.

Ja, och så kom de äntligen och sågade ner den stora bougainvillen för att gräsmattan slutade växa då den inte fick någon sol (är det ens möjligt här!). Hela den processen har ju också varit något för sig, krävdes fem besök och tre telefonsamtal till kontoret som sköter det praktiska här på området för att få någon hit och göra det. Pappersarbete och lov av förmän. Det har varit det ena problemet efter det andra. Nästan så det blir lite lustigt och till slut vet man inte om man ska skratta eller gråta. Skulle ju själv ha kunnat låna en såg och sågat ner den. Men det får man inte.

Snart kommer T hem och då blir det gym, pool och så middag + tv serie. Skönt med lite ”vanliga” kvällar och inte så mycket program hela tiden. :)

IMG_4885.JPG

IMG_4884.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s