Tänk att små saker..

…såsom att det kommit upp två nya bananträd vid roten av det stora bananträdet, att jag lärt mig hela fem bokstäver utantill (varje bokstav kan skrivas på tre olika sätt beroende på om det är i början, mitten eller slutet av ett ord) och att jag fick extempore sällskap av Merja och Timo på vägen hem, plötsligt kan betyda så mycket.

Nu sitter jag här och har min lilla moment medan solen går ner. Vi skulle egentligen träffa det senegalesiska paret (som vi träffade i butiken Saco den där ena kvällen under ramadan) på middag hemma hos dem ikväll, men då Tuomas jobbar sent tänkte vi att det är bättre att röra på sig och gå och sova tidigt istället..för imorgon blir det tidig väckning med morgonmål på Paul’s med flickorna och sedan…ja, det får ni veta imorgon! ;)

Kram!

IMG_4888.JPG

IMG_4887.JPG

IMG_4891.JPG

IMG_4886.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s