Att ha kontroll

…ja det övar jag mig på att inte ha just nu. Det här skulle vara en lugn vecka och jag som efter förra bröllopet bestämt mig för att inte mera gå på saudi bröllop är just nu påväg på ett. Tog ju en vecka att repa sig efter det.
Det är marokanska tjejens mans syster som gifter sig med en libanesisk kille. Ikväll. Fick inbjudan igår och idag alla detaljer. Middagen med Tuomas kolleger flyttades också till ikväll så vi var just ett varv hemma efter middagen (det börjar klockan 23) för att hämta klänningen och klackskorna. För googlade stället bröllopet är på ikväll, Laylati wedding hall, och ja vad ska jag säga. Hoppas blinget på mina små Snö örhängen räcker till. När jag frågade om dresskoden så fick jag svaret att: bling and big hair. :)

Borde få ha telefonen med så kanske jag kan lägga upp bilder imorgon. Nu gäller det att andas lugnt och sedan hålla sig vaken och hoppas på att jag inte behöver dansa uppe på en scen :).

IMG_5447.JPG

IMG_5448.JPG

IMG_5450.JPG

IMG_5449.JPG

En reaktion till “Att ha kontroll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s