Återhämtning a och o

Förutom att jag har en förkylning på gång för tredje dagen (säkert den stora skillnaden mellan hett ute och kallt inne) så kom veckoslutsfredagen och gick. Vi lyxade till det med morgonmål i bersån, körde sedan till stranden med Timo och Merja, och guppade i Röda havet hela dagen. På kvällen skulle vi spela tennis men då jag kände mig flunssig såg vi istället två filmer. :)

Lördag och söndag har jag bara varit hemma, varit till butiken en gång och en annan gång till ”kontoret” för att be dem komma och gräva upp två buskar och flytta bananträdet. Kanske helt bra så. Alla annorlundigheter (är det ett ord), tusen nya intryck, spänningar, stress över helt annorlunda saker än i Finland sätter väl också sina spår och kräver sin egen återhämtning. Och det att bara ha en veckoslutsdag är ju också en utmaning i sig, speciellt för T som jobbar 6 dagars veckor och bara har en dag tid för återhämtning. Kan ju bara konstatera att två dagars veckoslut är lyx, ta vara på dem! Fördelen med en dag ledigt kanske då är att vi helt enkelt inte kan planera så mycket, så de blir hur som helst ganska lugna. Och så blir det ännu viktigare att ha några lugna kvällar i veckan också. Hoppas ändå på att de ändrar på det snart, inshallah. :)

Men å andra sidan fick jag dessa hemmadagar nu trädgårdsprojektet ett steg framåt (kommer att vara ett evighetsprojekt), städat min dator, börjat sortera bröllopsbilder, skype:at med båda familj och hund och funderat hit och dit och upp och ner på olika saker. Druckit litervis med te och ätit apelsiner. :)

Imorgon blir det andra bullar då är det vattenjogging genast från morgonen som gäller.

IMG_5593.JPG

IMG_5589.JPG

IMG_5595.JPG

IMG_5586.JPG

IMG_5598.PNG

IMG_5603.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s