Målfärg

Vi fick som sagt tips sådär ungefär var man kunde hitta baracker där de säljer utomhus målfärg. Större butiker som sålde väggmålfärg hittade vi nog längs med gatan vi körde på (och såå fina färger och ytstrukturer, kanske det får bli nästa projekt sedan) men inga som sålde utomhusfärg. Tänkte nästan ge upp då vi hittade dem. Barack efter barack med målburkar på rad. Happiness! Märkte också hur roligt det igen var att vara på ”upptäcksfärd” efter många kvällar på rad hemma och på compoundet.

Så nu har en kille varit här imorse och strukit ett lager cementblandning ovanpå för att fixa till det ojämna. Så ska jag, efter jag skrivit på slutarbetet och det kanske blivit lite svalare (visar 45 i solen nu) om några timmar måla ett lager med primer på plattorna. Han som hade baracken var jättetrevlig, hemma från Jemen, hade en cool bordstelefon i koppar och visste direkt vad vi behövde och hjälpte till att välja färg. De sku blanda färgen idag så hämtar den därifrån senare.

Alltså sååå roligt med projekt, får se hur slutresultatet sedan blir! :)

IMG_5697.JPG

IMG_5689.JPG

IMG_5693.JPG

IMG_5692.JPGe

IMG_5699.JPG

IMG_5703.JPG

IMG_5701.JPG

IMG_5705.JPG

IMG_5705-0.JPG

IMG_5704.JPG

IMG_5707.JPG

IMG_5706.JPG

IMG_5732.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s