Gräsmattan…

…anlände. :) I bakluckan på en bil. Det såg ju lite lustigt ut. Säkerhetskillarna vid compoundporten ringde och frågade om vi beställt det innan de lät bilen köra till vårt hus. Sjuhundra små plantor koreanskt gräs som vår trädgårdsmästare planterade igår kväll. Det växer sen och sprider sig och blir gräsmatta. Två månader skall det ta. Vår trädgårdsmästare heter Hanib och är hemma från Bangladesh. Bjöd honom på middag igår. Pasta med tomat och basilika, han har ju hjälpt till med basilikan! :)

Senare igår kväll åkte vi till stallet. En grej här är att det är mörkt, överallt. När solen går ner vid sju så tänds nog hus-, och gatubelysning, men det är ändå mörkt.

Just nu sitter vi med Timo och Merja i bilen och lyssnar på jazz. Klockan är sju på morgonen och det är ledig dag idag. Om ni kommer ihåg båtutfärden vi var på i maj, så organiseras det en sådan igen. Senast hade vi varit på bröllop kvällen innan och sovit tre timmar typ. Betyyydligt mycket piggare nu och ser fram emot dagen! Hoppas vi ser delfiner igen!

IMG_5750-0.JPG

IMG_5749-0.JPG

IMG_5753-0.JPG

IMG_5747.JPG

IMG_5758.JPG

IMG_5761.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s