Tre positiva

Igår kväll var det ganska så enkelt att tänka på top tre positiva saker från dagen, även om det annars var en trög dag skrivmässigt (Det.går.så.långsamt.framåt), trött för att vi sover dåligt (för hett utan AC och för kallt med AC) och att jag ätit upp all choko under dagen så det inte fanns något kvar mer till kvällen.

1. Dalton fick sitt import permit!! Tuomas var med en kille som kan arabiska till ministeriet och visade Daltons pass och hälsocertifikaten jag hade med mig från Finland med lejonstämplar och där samlade han ytterligare stämplar på några papper. Det var mycket enklare att få än vi trodde! Nu skall vi boka flygbiljetter åt honom.

2. Det bor en finländsk kvinna här på området som är utbildad frisörska och hon ska idag klippa mina toppar och lägga lite ljusa ränder i håret. Vilken tur för vet inte om jag skulle våga gå till någon lokal frissa, fick nog tips om att Toni&Guy här skulle vara bra, men det här är nog ändå mycket bättre!

3. Och sist men inte minst. Företaget Tuomas jobbar för, kommer att införa två stycken lediga dagar i veckan!!!!!!!! Fredag-lördag är från och med nu på fredag lediga. Alltid. Det betyder massor! Den känslan går inte att beskriva. Helt fantastiskt!

Huh huh.

Ha en bra dag! :)

IMG_5864.JPG

2 reaktioner till “Tre positiva

    1. Tackis Knytte!:) Nästan så det blir lite för spännande nu med flygtransporter hit och dit plus mellanlanding i Istanbul då man inte vet var han är eller får träffa honom. Kommer att vara så nervös i 12h den dagen och säkert börja gråta när jag ser honom på bagagebandet i Jeddah. :) måste börja förbereda mig mentalt redan. huh huh! Kramar! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s