Mango och middag med vänner

Ungefär så har min dag sett ut idag. Umgåtts med vår nya lilla vän Mango och varit på middag till marokansk-saudiska paret. De kommer att åka utomlands sex veckor och så är det Saudiarabiens nationaldag imorgon så vi firade liksom allt i ett.

Jag har också packat..för imorgon reser jag till Finland igen. Skall på ledarskapsakademins andra del och så är det avslutningsmodul för arbetshälsochefskursen, där jag skall presentera slutarbetet som säger lite ”tök tök” för tillfället. Då det är Eid-ledigt här i tio dagar skall vi sedan till Kalifornien med Tuomas och min familj för att hälsa på Tuomas släktingar och om tre veckor reser jag till Jeddah igen. Och då är också Dalton med. Inschallah.

Vet inte vad som är mest spännande just nu, att flyga, att lämna den här världen och möta en annan, lite annorlunda värld. Att se Dalton, träffa vänner och familj, kurserna, plocka svamp, gå på bio, usa resan. Eller så är det en blandning av alltihopa.. :) :)

Mango ja. Jag tänker inte skriva något desto mera om henne nu för jag hoppas för hela mitt hjärta att hon är kvar i kvarteret om tre veckor och att Dalton och hon kommer överens för då flyttar hon in på vår gård efter att veterinären kollat att hon är okej. Hon är en söt liten filur som tycker om att vara i famnen.

IMG_6016.JPG

IMG_6026.JPG

IMG_6051.JPG

IMG_6036.JPG

IMG_6052.JPG

IMG_6053.JPG

IMG_6033.JPG

IMG_6056.JPG

IMG_6055.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s