Vardag

Det var hunden som ”fattades”. Eller allt här känns nu igen ”konstigt” men ändå ”normalare” än tidigare. Eller så börjar jag vänja mig. Också veckoslutet kändes normalare då vi inte hängde på stranden/poolen eller hade en massa program bara för att fylla dagarna. Utan istället var vi hemma, gick på promenad, fixade lite saker som ännu är ogjorda. Bara tog dagen som den kom, med fokus på att må bra. :) Igår fyndade vi en ställning på Ikea man kan ha på gården som är sand/vattentät så nu får vi äntligen lite överloppssaker i ett ”förråd”, det har varit lite jobbigt med så mycket saker överallt och bara ett klädskåp, men nu kan man andas i lägenheten igen och behöver inte hela tiden plocka upp efter sig. :) Sedan då vi blev klara igår så bjöd vi Merja och Timo på middag. Det blev lax och rostad pumpa i ugn.

Middagen på fredagkväll var också rolig. Vi fick se hur senegalesiska paret bor (i en jättelik lägenhet, bilden nedanför på rummet med spegelbordet är deras tambur!) fick smaka på jättegod afrikansk mat och träffade ett annat par. Hon är från San Fransisco och flyttat hit en månad sedan, vilket ju var lite roligt eftersom vi just varit där. Han är från Elfenbenskusten och de kände varandra via banken männen jobbar på.

Fick tips om en arabiska kurs hemma hos en saudikvinna i hennes poolhus som lär vara populär och bra, men den har redan dragit igång för hösten. Typiskt! Men på våren sen då. Och det finns säkert andra alternativ också. Sedan berättade flickorna att de nog åker vanliga taksin här på dagarna och skulle aldrig ringa någon okänd privatchaufför, som jag då gjort för att de som jag lärt känna här tidigare gör så. Confusing. :) Det blir väl lätt sådär att man börjar göra som den första berättar att är ”rätt” utan att tänka på att det finns andra rätta sätt också.

Daltons favoritsyssla just nu är att ligga på solstolen och fånga flugor.

IMG_7047.JPG

IMG_7062.JPG

IMG_7069.JPG

IMG_7056.JPG

IMG_7092.JPG

IMG_7076.JPG

IMG_7081.JPG

IMG_7041.JPG

IMG_7042.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s