Slödag

Den här dagen går till historien som en slö dag. Verkligen. Huh huh. Jag har varken gjort något eller fått någonting gjort känns det som. Läste att det är varmare idag än på länge, kanske därför. Eller så borde jag fått i mig mera energi. Surfat på dagstidningarna om och om igen sedan klockan sju, tog en tupplur med Dalton, cyklade till butiken med tomma däck och köpte vatten och dadlar. Svettigt. Åt upp dadlarna. Chattat med vänner. Samma rubriker på tidningarna fortfarande. Tog en till tupplur med Dalton. Flyttade två växter från framsidan till baksidan av huset. Det vimlade av små kackerlackor under krukorna. Sopade. Städade. Läst lite i en bok. Anmälde mig till en arabiska timme på söndag. Kommer säkert att klättra kring väggarna då Tuomas kommer hem, hehe. Därför tänker jag nu ta mig i kragen och göra ett en timmes yoga pass på gården = hot yoga, och sedan gå på promenad med D när solen går ner. Jag tycker nästan bäst om den tiden, då rör det sig folk på gatorna och allt är sådär småmysigt.

IMG_7180.JPG

IMG_7169.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s