Lindex

Förmiddag – besök till Roshan mall med shoppingbussen och grannflickan. Hittade Lindex där, kändes lite som hemma, måste ta foto. Eftermiddag – lunch hemma, läste bok, städade (tycker jag gör det hela tiden), promenad med Dalton. Kväll – tog taxi till Tuomas jobb för att hinna till järnaffären Saco mellan den fjärde och den femte bönen. Då har man ungefär fyrtiofem minuter på sig inne i butiken och måste hinna ut innan bönen börjar för annars blir man där en halv timme till. Lärt oss att ha en inköpslista och dela på oss så går det snabbare. :) Och så har jag frukt och dadlar med i bilen ifall det är mycket trafik tillbaka så blir man inte grumpy före middagen. :)

Sedan hem och ut med Dalton och föra katterna till veterinären. Senare kanske vi går till Merja och Timo och säger hej för Merjas kolleger är här och hälsar på. Jag skulle nästan nu kunna påstå att det här börjar utgöra en vardagsdag här i ett nötskal. Känslorna de går ändå upp och ner under dagen på ett helt annat sätt här, så även om programmet är ungefär likadant är nog inte dagarna det ändå. :)

IMG_7445.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s