Lumiere

Lyxat till vår onsdagskväll med date night på fine dining restaurangen Lumiere som ligger nere vid stranden brevid det stora Hilton hotellet. Vi fick middagen i bröllopsgåva. Och jag säger bara ojj och wow. Det var jätteroligt och första gången vi åt på finare restaurang här. Det blev foie gras till förrätt, rökt sea bass till varmrätt och chokosuffle till efterrätt och så ännu en extra efterrätt med espresson. Mätta och belåtna kör vi nu hem. Imorgon är det torsdag, bästa dagen på hela veckan för efter det följer två lediga dagar med Tuomas. :)

Sovgott! :)

IMG_7497.JPG

IMG_7494.JPG

IMG_7492.JPG

IMG_7493.JPG

IMG_7481.JPG

IMG_7483.JPG

IMG_7501.JPG

IMG_7489.JPG

En reaktion till “Lumiere

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s