”Söndag” och Mini cupcakes

Vi har haft några vänner på besök och en ganska slapp dag sådär allmänt. De hade med sig fyrtio stycken mini cupcakes och vi åt upp dem alla. Vädret blir skönare nu för varje dag vilket överraskar mig lite. När jag kom hit i maj var det femtio grader minst och varje rörelse utomhus dagtid krävde en enorm ansträngning och litervis med vatten. Luften kändes tjock, sådär så man nästan kunde ta i den. Trodde det skulle vara sådant väder här året om, men nej. Det är nu kring trettio grader på dagen och kring tjugotre på kvällen. Jag älskar att vara utomhus och det är lyx att kunna vara ute utan att frysa eller svettas floder och andas ”frisk” luft (ja eller frisk och frisk, vi bor mittemellan fyra motorvägar..). Tidigare bytte vi också kläder bokstavligen kring fyra gånger per dag för vi gillar att vara utomhus, vilket resulterade i högar av tvätt varje vecka bara för två personer. Idag har jag bara bytt två gånger. Lustigt hur något sådant kan bli en stor grej. Okej, det här skulle handla om något helt annat idag, men nu vet ni historien om vädret, svett och mängden tvätt istället. :) Vår söndagkväll till ära blir det nu film och spaghetti bolognese.

IMG_7599.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s