Kamel på flak

Vissa saker förvånar mig inte längre. Imorse såg vi en kvinna på morgonpromenad med sin hund. Ja, eller hon åkte på sin sons mönkijä och hunden sprang brevid. Senare såg jag en kamel på ett bilflak framför oss i trafikljuskön. Man liksom bara tittar, registrerar, tänker ungefär att ”aj, sidu, en kamel på ett bilflak”, och så fortsätter man peta på sin telefon eller tittar åt ett annat håll. Sedan kan en grej såsom att taxichauffören använder handsfree (de talar alltid i telefon medan de kör) bli en ”wow” sak som man till och med måste ringa någon för att berätta. Lustigt. Man ser ju också mycket annat, som man sedan blir och funderar över, men inte sådant jag kan eller tänker skriva om i bloggen.

Nu ska jag på abayashopping, behöver en tunnare abaya i bomull för på fredagmorgon skall vi och promenera med Dalton i bergen. Om jag hinner ska jag också titta in i lyxshoppingcentret Stars Avenue, har inte varit dit ännu.

Vi hörs senare! :)

IMG_7755.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s