Stars Avenue

Oj, det var en fin shopping mall det. Fina butiker, om man kan säga så. Och så Lindex bland dem alla. Hittade en mörkblå bomullsabaya på marknaden jag var till för trettio euro. På Stars Avenue fanns det också butiker med såååå fina abayan i olika färger och härligt mjuka material för sexhundra till tusen euro styck (!), ojdå..

För att göra den här dagen mer spännande så ska jag ikväll äta middag med Tuomas, hans chef och andra från företaget samt influgna gäster. Gulp, nej nej jag vill/vågar inte, var det första jag tänkte, men hörde mig själv säga okej, kiva, vad roligt det ska bli. :)

För att bota min nervositet (vet inte ens varför jag är det, de bits säkert inte) så har jag yogat trettio minuter på gården och sprungit ett varv runt bostadsområdet med Dalton. Ett varv går jätte bra nu, för oss båda två, så nästa vecka ska jag testa på två varv. :)

Nu i bilen påväg fick jag veta att middagen är på det fina Park Hyatt hotellet. Gulp, säger jag bara. :)

IMG_7757.JPG

IMG_7759.JPG

IMG_7750.JPG

IMG_7758.JPG

IMG_7738.JPG<

IMG_7739.JPG

IMG_7747.JPG

IMG_7751.JPG

IMG_7771-0.JPG

<

IMG_7737.JPG

IMG_7746-0.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s