Skärgårdsbröd

Alltså jag har tänkt skriva om middagen igår kanske hundra gånger idag men, först läste jag på förmiddagen, så kom städerskan och det var det ena och det andra. Sedan ringde en belgisk tjej jag träffade på arabiskatimmen förra veckan och frågade om jag ville komma med henne och hennes två flickor till poolen så gick dit med dem och så gick vi på promenad med Dalton efteråt. Sedan skulle jag baka bröd och multitaska en del andra grejer samtidigt samt fixa mig för kvällen. Sedan gick jag med Leo till veterinären och fick veta att fem av vår grannes katter har dött i något dödligt virus, hennes son var där med en av dem. Eftersom Leo just skulle få sina vaccin måste jag gå ut och vänta för den här katten var riktigt sjuk. Leo fick sitt vaccin, men måst hållas inomhus i tio dagar och hoppeligen har han inte fått smittan. Pumba och Dalton är okej för de är vaccinerade.

Så nu sitter jag i bilen och skriver. Vi är påväg till Bosniska paret för de ordnar hejdåfest för paret från Makedonien som skall flytta till Abu Dhabi om en vecka. Vi hittade på att alla skulle hämta med något typiskt från sitt land, så jag har bakat skärgårdsbröd. Antar att det passar riktigt bra ihop tillsammans med den kinesiska, libanesiska och afrikanska maten. ;)

Ja just det, middagen, den var riktigt trevlig, hotellet superlyxigt, maten var urgod libanesisk buffé och utsikten med den stora fontänen i bakgrunden var fenomenal! Det var dessutom så ”svalt” så vi kunde sitta ute. :)

Glad svenska dagen!

IMG_7788.JPG

IMG_7787.JPG

IMG_7790.JPG

IMG_7785.JPG

IMG_7782.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s