Moon Mountain

We did it! Tog reda på, navigerade till, hittade fram och klättrade uppför Moon Mountain nordost om Jeddah mitt ute i öknen. Och lilla Dalton var med. Han var nog extremt glad över att få springa runt och klättra. (Mån)landskapet var otroligt vackert på sitt sätt. Det hann dock bli lite varmt. Vi startade nog tidigt, men på grund av vissa omvägar så kom vi fram först niotiden. Blev lite orolig på vägen ner (som var jobbigare än uppför) att han skulle få värmeslag. Bilmätaren visade på 41 grader.. Väl inne i bilen igen med ac:n på fullt lugnade han sig ganska fort. Nästa gång kanske vi kunde ta med en box med is och vatten i bilen så man i värsta fall kan kyla ner honom ordenligt direkt och om vi startar riktigt tidigt hinner det inte bli så varmt. Alltså det var nog så roligt att göra något ute i ”naturen” som samtidigt var en högintensiv träning. Mera sådant! :)

Både på vägen dit och hem måste vi väja för kameler som lunkade över vägen. Vi såg också beduiner, både i sina tältbyar längs med vägen och sittandes på sina kameler. Körde också

igenom en stad som hette Al-Kamel, tyckte det var lite roligt så satt och fnissade för mig själv i bilen. :)

Nu blir det grillad lax till middag och sedan myspys och film i soffan.

Skön lördag från oss till er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s