20 000 foton

En helt ok dag igen, när jag tar ner ribborna och har en plan för dagen löper allt smidigt. Har läst igenom materialet från coachingkursen vi gick ifjol med Tuomas (fick en idé) och också försökt lära mig använda photoshop och börjat gå igenom en massa foton (fick ytterligare en idé igår kväll när vi var ute och gick). Har hur många som helst, 20 000 på min dator (hjälp) så skulle vilja få ordning på dem först och sedan kunna editera sådana jag tycker om.

Ifall någon någongång har sina vägar förbi Jeddah så finns här en massa roliga saker att se och göra. Hittade den här intressanta länken: http://menzene.com/travel/14-lesser-known-must-visit-places-jeddah/. Vi ska kolla in någon av dem nu på veckoslutet!

IMG_8199.JPG

IMG_8205.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s