Fredagsmys

Oj nej, vi fick nu plötsligt bråttom för att vi har fredagsmyst hela eftermiddagen i soffan och sett typ sju avsnitt av en dansk deckarserie. Tror fredagsmyskänslan kom då vi kom hem efter att vi imorse steg upp tidigt och besökte fiskmarknaden (det var jättemycket fisk och jättemycket folk) samt åt brunch på Paul’s och det plötsligt blev MULET. Alltså det här låter jättelustigt men det är ju aldrig mulet här, åtminstone inte sedan jag flyttat hit då det varit soligt varendaste en dag. Plötsligt kom moln in från alla håll och det blåste hårt och sand i ansiktet. Temperaturen sjönk till 25 och katterna på gatan sprang och gömde sig under bilarna. Det var liksom plötsligt jättemysigt att krypa ner under en filt i soffan. Har ännu inte varit med om en sandstorm här och det här var inte det heller tror jag, bara hård blåst. Inget regn. Tror det är vintern som är på antågande.

Efter serietittandet sprang vi bokstavligen snabbt ett varv runt bostadområdet med Dalton och skall nu till Tuomas kollega på grillmiddag. Borde egentligen ha gått iväg redan men måste skriva klart det här först. :) Köpte färska majskolvar från marknaden (nästa gång köper vi fisk) att hämta med.

Berättar mera om barn och hästprojektet imorgon för vi tänkte hjälpa till där igen imorgon eftermiddag!

Ha en skön fredagskväll!

IMG_8299.JPG

IMG_8297.JPG

IMG_8268.JPG

IMG_8273.JPG

IMG_8270.JPG

IMG_8264.JPG

IMG_8256.JPG

IMG_8279.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s