Bastu och snömys

Sådärja. En väldans stressig dag igår, två flyg genom halva natten och en bilfärd genom en snöstorm senare är vi framme. Nu blir det kompishäng, skolning, jobb, thanksgiving och julmiddagsfirande i dagarna tio. Vi valde att slå ihop alla dessa och resa hit nu båda två dels på grund av det, billigare flygbiljetter och för att Merja och Timo nu kunde ta hand om Dalton. Katterna tar den andra finländska kvinnan Arla hand om. Super tacksam för att de finns och kunde ställa upp. Känns som jag inte kan lita på någon annan där nu, och på så här kort varsel. Vet inte hur och var jag ska hitta en dogsitter och speciellt inte efter igår då vår städerska lämnat porten öppen och jag efter totalpanik hittade honom grävandes i en roskis ett kvarter bort (inte alls överraskande då det gäller honom). Usch vilken adrenalinkick och hon sade inte ens förlåt. Varje gång har jag sagt åt henne att det viktigaste är att porten är stängd. Tycker att det är ganska klart vad det betyder.

Dagen igår bestod av att parallellt beta av fyra olika listor; packning, fixa för djuren, ett jobbprojekt som skulle göras klart och så var jag till stallet och hjälpte till på ridterapitimmarna. På kvällen sedan lugnade allt sig och vi bjöd Merja och Timo på middag och så tog de Dalton med sig hem till sig till natten. Vårt flyg gick 3.40 så är sådär halvdåsig just nu. Men månne vi inte nu sover gott efter lite bastu och god mat.

Återkommer imorgon med lite fiilisar om hurudant det är att vara tillbaka. :)

Ha en skön fredagkväll!

IMG_8520.JPG

IMG_8528.JPGIMG_8538.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s