Återhämtningsdag

Funderade tidigare på vad jag skulle kalla den här dagen. Flunssadag? Deppisdag? Slödag? Kom fram till att det har varit en Återhämtningsdag. Först var jag lite störd imorse på att jag sov så länge, men var tydligen ganska trött ändå och hade inte direkt en plan för dagen annat än att städa hela huset och packa upp. Började fixa och märkte snabbt att jag nog kände mig flunssig och trött i hela kroppen, så sov några timmar igen. Beställde lunch från restaurangen och bara tanken av att ringa någon för en träff gjorde mig trött igen så sov ytterligare någon timme. Så läste jag en lillajulklappspocket i soffan och åt upp en chokoplatta, för att igen sova en timme. Hups. Antar att det här helt enkelt varit en dag av återhämtning från att varit social dygnet runt i tio dagar, allt resande, flunssa, glädje, stress, oro men främst för att vi just innan vi skulle resa hem nåddes av ett sorgebud i familjekretsen från Sverige. Så det är helt okej med sådana här dagar för att låta tankarna flöda fritt, reflektera, minnas och ladda batterierna.

Slumrade till igen och vaknade till den sena eftermiddagsbönen och blev påmind om var jag är. Ikväll vill jag bara gå på promenad eller ta ett dopp i poolen. Satsa på lugna stunder. Ibland är det lite jobbigt att vara överkänslig då alla intryck bli gånger hundra och det tar längre tid att återhämta sig då det blir för många intryck under en kort tid.

Hunden och katterna verkar vara av samma åsikt för de har också bara sovit hela dagen. Dalton var ute på gården tre minuter på förmiddagen resten av tiden har han bara sovit. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s