Ridterapi

Flunssa/lessendag tre. Sov, åt, läste, sov, läste, åt en halv chokoplatta, läste. Till klockan fyra. Sedan var det som någon skulle ha hällt en hink energi över mig och jag skickade sms till flickan från ridterapin och frågade om de behövde hjälp ikväll. Städade huset och åkte dit och hjälpte till under en privat terapitimme för två pojkar i tioårsåldern. Han som jag hjälpte till för att hålla balansen hette Elias och han hade så roligt åt mig för jag övade högt höger, vänster, stanna på arabiska. Jamin, jasaar och waqaffa.

Efteråt fick vi tre som hjälpt till, rida hästarna en och en halv timme. Red en häst som hette Sak’r. Det var nog inte bara terapi för barnen utan också för mig. Känns mycket bättre nu, flunssan också och nu ska vi hem efter Dalton och gå till Merja och Timo och äta makaronilåda. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s