Sista minuten

Varför skall alltid allting göras i sista minuten? Då går det så här. Åkte imorse till järnaffären Saco med en lista på vad vi behöver för vår utflykt imorgon. Vi skall övernatta i öknen och vandra ner för en krater på veckoslutet. Spenderade säkert en timme och fick ihop allting från ficklampor till bensinkanister och kylväska. Väl framme vid kassan märkte jag att jag åkt iväg med ”fel” väska, min plånbok var i den andra. Och inte kunde de heller reservera varorna utan tog sakerna och började föra dem tillbaka till hyllorna. Jag såg säkert inte så glad ut då. Nå inte någon stress alls, bara att åka tillbaka hem 40 min och komma tillbaka på kvällen istället för skulle ändå inte ha hunnit av och an innan lunchbönen.

På eftermiddagen gick jag sedan till vår matbutik för att handla proviant. Gissa vem som glömde plånboken IGEN?! Men de lät mig komma tillbaka senare och vandra hem med både inköpen OCH butikskärran. Det kändes lite lustigt.:) De flesta på bostadsområdet har allt från en andra bil till golfbil till mönkijä som de rör sig med. Min cykel har tomma däck och vi har inte ännu heller lyckats hitta en cykelpump.

Nu på kvällen har jag varit och hjälpa till på ridterapin några timmar och så bad jag chauffören köra mig till Saco på vägen hem. Men på grund av trafikrusning så hann jag inte fram före bönen började och nu sitter jag här utanför på en stol de trollade fram åt mig och väntar på de ska öppna igen om en halv timme ungefär och att Tuomas skall komma efter mig.

Vilken dag! Men det positiva var att killen vid kassan just vinkade åt mig och visade genom fönstret att de behållit alla sakerna jag plockade åt mig tidigare och väntat på att jag ska komma tillbaka. Blev så glad så jag gav alla slantar jag hade i fickan åt de små pojkarna som säljer handdukar och blommor här utanför. Det gör heller inget att Tuomas ringde och sade att han blir lite sen eller att vi ännu ikväll ska hinna packa, motionera Dalton, marinera grillköttet och baka bröd. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s