Roadtrip till kratern Wahba del 1

Vi sov inte så mycket i natt då vi gick sent och sova och steg upp tidigt. Packade bilen och åkte iväg. Vi träffade de andra bilarna (samma gäng som ordnar snorkelutflykterna) och har samåkt nu i fem timmar.

Första pausen var vid ett berg där man kunde se snäckor osv i berget. Det har någon gång för länge sedan varit havsbotten. Svårt att tänka sig det. Andra pausen var vid ett berg där man tidigare tagit marmor. Där åt vi också lunch vi hade med (vi lagade kalkonpaj igår). Tredje var vid ett vattenhål som förr i tiden användes av pilgrimsresenärerna för att vattna sina kameler på väg till Mecka. Senaste pausen var vid en övergiven moské.

Sedan körde vi över en liten öken. Så mycket fint att se på. Får, åsnor, kameler, örnar, getter, ödlor. Små byar utan elektricitet. Moskéer mitt ute i ingenstans i olika färger. Dalton är annars okej, glad över att han fått springa av sig men lite missnöjd över alla flugor som flyger kring hans öron. Vi borde vara framme vid kratern innan det blir mörkt.

(Om inte bilderna laddats upp provar jag imorgon igen)

Ha en skön fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s