Fixardag

Det har varit riktiga fixardagar den här veckan. Har jag inte planterat blommor i trädgården så har jag inventerat alla skåp eller varit på promenad med Dalton. Eller söker efter Leo som hela tiden är på upptäcksfärd och helt täckt av mylla varje gång. Varit en gång till ikea och två gånger till trädgårdsbutiken.

Känns lite som jag skulle ha flyttat igen. Ni vet då man flyttar och packar upp och tror att man vet i vilka skåp sakerna skall vara, och så märker man efter några månader att det nog inte fungerar så smidigt. Sedan så har vi mera saker än skåp så det har varit ett pusslande med vad som skall vara i vilket skåp och vad som skall vara i lådor på bakgården som vi inte behöver just nu. Men nu tror jag att jag kom på de rätta lösningarna, eller de får helt enkelt vara de rätta för orkar inte fixa mera. :)

Igår spenderade jag kvällen i Mall of Arabia. Gick bara runt och tittade (okej, okej, hittade en mörklila sjal på Massimo Dutti också). Det är på något sätt så lustigt att alla butiker har sina vinterkollektioner framme med dunjackor, mössor och yllekalsonger. Det är ju i och för sig svalare nu, mellan 20-30 grader, men tänkte ändå kanske hålla mig till ballerinor och inte gå omkring i vinterstövlar…:)

Om en timme skall jag till stallet och rida två hästar några timmar och när jag kommer hem har Tuomas också kommit hem, jee! Han har varit via huvudstaden Riyad, Dammam på östkusten och Medina som ligger en timmes flyg från Jeddah på bara tre dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s