Fredagstorsdag

Vissa begrepp har ju fått en ny definition här. Såsom till exempel torsdag som har bytt plats med begreppet fredag. Men ikväll känns ändå mera som en torsdagkväll än en fredag. Imorgon och på lördag är det ledigt, är det då liksom vår ”gamla” lördag och söndag eller ändå fredag och lördag, förutom att de då är lediga. Alltså jag blir så råddig ibland när jag tänker på dagarna här. Borde kanske tänka på dem som dag 1,2,3,4 och så vidare. Eller bara skilja på vecka och veckoslut oavsett vilken veckodag det är. Eller så bara fundera lite mindre. :)

Min morgonridning inhiberades imorse så åkte med Tuomas kollegas fru först till den amerikanska skolan på julfest (3-5 åriga sötisar som sjöng två sånger på en stor scen framför hela skolan och sina föräldrar) och sedan till stranden La Plage. Ojdå så fint, både konserten och stranden!
Var helt till mig under de timmar vi var där. Jag bara älskar att vara vid havet och eftersom vi ser av det så lite (dyrt inträde till de privata stränderna och så ligger det ändå en bit ifrån fast Jeddah är en strandstad) så njöt jag av varendaste en sekund!

Nu har jag bakat en ost-och-kalkonpaj och väntar på att Tuomas kan komma hem så vi kan springa ett varv runt compounden och sedan äta och se på film. Fredagsmys.

Ha en skön torsdag alla! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s