Klangmassage och renskav

Oj oj oj, vet ni vad vi blev bjudna på igår kväll! Hemlagad glögg, soppa gjord på Carl-Johan svamp och rågbröd till förrätt, renskav med potatismos till varmrätt och jultårtor till efterrätt. Lyx!

Merja och Timo bjöd hela gänget som var med på campingen förra veckoslutet på middag hemma hos dem. Det var riktigt roligt att ha fredagsprogram, vara bortbjudna, få klä upp sig lite och äta god mat med ett gäng glada och trevliga personer. En mysig julkänsla infann sig också igen, tror det var glöggen och jultårtorna som bidrog till det. :)

Timo visade oss också vad klangmassage är och vi fick prova på det. Idén är att genom slag på klangskålarna skapa ljudvibrationer som inverkar på hud, kroppsvätska och ben och har en avslappnande och helande effekt. Ljudet från dem var som en dov vacker klang både högt och lågt som fyllde hela rummet. Lite sådär som kyrkklockor men ändå mjukare. Jag tror jag dåsade till ett tag och det är väl det som är meningen. :) Super cool grej det där!

Dalton däremot förstod inte riktigt vad det var frågan om och förstod inte alls varför alla plötsligt bara satt eller låg helt stilla i soffor och fåtöljer en halv timme. Men sedan sov han nog nio timmar efter det. Söta! :)

Vi var till den ”nya” stranden både igår och idag på dagen. Så otroligt skönt. Glad att vi ”hittade” den. Fortfarande lite svårt att förstå att vi bara sådär kan köra en halv timme till en tropisk strand och sedan hem igen. Känns liksom super normalt här men är ändå så konstigt ändå. Har läst ut två pocketar så det betyder att det varit två mycket avslappnade dagar! Nu blir det länk och sedan tacos med egen grillad kyckling till middag. Imorgon är det ”måndag” igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s